Social Impact Award – döntős a Tudatosan jóaugusztus 1, 2023

A Tudatosan jó csapattal sikeresen pályáztunk és bejutottunk a Social Impact Award döntősei közé. Az Impact Hub Budapest programja egy megjelenési és fejlesztési lehetőséget biztosító nemzetközi inkubációs program korai szakaszban lévő társadalmi válallkozások számára – a nyertes csapatok kurzusokon, szakmai műhelymunkában vehetnek részt és mentor segíti őket.

A részvételnek komoly tétje van – a szeptember végi díjátadón a legjobb ötletet prezentáló csapatok pénzjutalmat kapnak.

Tudatosan jó csapat
Fotó: Impact Hub Budapest

A Tudatosan jó nyolc másik, társadalmi haszonnal járó vállalkozási terven dolgozó csapattal vesz részt a programban. Az ötletek változatosak – például rozsdaövezeti ingatlanok hasznosítása, pénzügyi tudatosságot növelő app, fiatalok szexuális felvilágosítása – mind izgalmas, aktuális problémák megoldását tűzték ki célul.

A 10 hetes inkubációs program ideje alatt az ötlet részletes kidolgozásához mentori segítséget, pénzügyi képzést, tréningeket kapunk.

Szeptemberben te is beszállhatsz a versenybe – szavazhatsz a rólunk készült kisfilmre, hogy elnyerhessük a közönségdíjat.

Fotó: Impact Hub Budapest

A tét nem kicsi – a legjobb két csapat 1500 eurót, a közönségdíjas 1000 eurót kap a vállalkozása elindításához.

Köszönjük a lehetőséget a Social Impact Award csapatának!

Fotó: Impact Hub Budapest